Thursday, January 7, 2010

Buah Hati ibu!!

bercerita ttg anak2 nih, bile di opis mmg lah rindu yg amat ssgt..nak2 time weekdays nih limited je rase..tp ibu cuba sedaya boleh utk 3AZ ibu nih ye..


(picca taken dlm kete, tgh tido time nih..)
Abg Aiman
lately nih, mmg jarang ibu pegang cammy..kalo pegang pun sure lah yg sempat je
sori lah sayang ibu ye..
skang nih, abg Aiman mmg dah nampak big boy..skjp je ibu rase..kkdg tuh taknak ibu peluk2/sayang ke..
hehe..malu je..gelak2..
susah gak nak posing2 nih..ader time je boleh..ikut mood..dah tak cam time bb dulu..

(picca taken ms g wedding sibuk ngan jam ben10)
kakak Arissa
anak dara ibu nih..mmg lah geram je dibuatnye..bnyk cakap..pelat2 tuh..
ada mase dah jelas aa vocab die..
dah pandai nyanyi mcm2..
reporter pun ye tau, hehe..mereport sesaje..hahaha
pandai nih nak soping2...tak yah window pun..hehe


tis time we ols g beli brg sket..so sambil take a break nyusukan cik ayra..kakak nampak playground..apa lagik cergas je nak main..tp takut2 juga tuh, yg ibu perhatikan..Arissa tk pandai nak berebut dgn org..die mintak elok2..tp kalo dgn abg aiman..rampas aje..takpun jerit dulu..huhu..


ni lah cik Ayra ibu, boolattt2 ibu nih...geram yg amatsss tau..dah pandai niarap..steady dah..dah leh pusing kiri kanan, dah pandai dah main2 pegang menan..jari tuh ditenung2..mcm sedap dimakan..hehehe..mmg suke masuk dlm mulut..geram je ibu tgk tau..nak kene lap tgn selalu..
lately nih, kalo tgk ibu pegang makanan, mmg lah ayra tak lepas pndg tau..dah cam nak mamam je..so ibu dah campur sket beras soya nestle tuh 1 scoop dlm susu..bg time lunch aje..ibu bg rase sket2 je lah dulu ye dik..



9 comments:

  1. Hi

    Thanks for droping at my blog.. how many kids do u have? 3 ker? wow.. Ayra yg kecik skali yer.. comelssss...

    ReplyDelete
  2. reply Amie,

    thanks jenguk kami ye..
    a aa dah 3..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. alahai tawaduknye abg aiman tdo heheheheeh....comel lieya tgk....hehehehe

    arissa yg cute....biase la tu ina, lieya pun kalo gi macd sah2 kene dok tempat yg dekat2 playground ni....lagi pun senang gak....anak2 main, maknye makan wakakkaakakaka

    bam2 nye laa si kecik nie....geram lieya tgk.....gebus pipi ayra...

    ReplyDelete
  4. abg aiman malu nak amik gambo yer.. leh cik mya temankan hihihi

    watie
    http://quefamili.com

    ReplyDelete
  5. ala comelnya...wen can i hv a child like tat...so cute...

    ReplyDelete
  6. 2 tahun empat bulan?
    my doter 2 tahun 2 bulan

    boleh kawan ni :D

    Hello you im ms pearl

    http://jadefromselangor.blogspot.com/

    ReplyDelete

Click disini juga!!